صفحه اصلی > روانشناسی : روان‌ درمانی از طریق پیام‌ های متنی می‌تواند به همان اندازه موثر باشد

روان‌ درمانی از طریق پیام‌ های متنی می‌تواند به همان اندازه موثر باشد

روان‌ درمانی از طریق پیام‌ های متنی می‌تواند به همان اندازه موثر باشد

نتایج یک کارآزمایی جدید نشان می‌دهد که افراد مبتلا به افسردگی که از طریق پیام‌های متنی یا صوتی تحت درمان قرار گرفتند، به همان اندازه کسانی که جلسات هفتگی پزشکی از راه دور مبتنی بر ویدیو را با یک درمانگر دریافت کردند، بهبود یافتند.

این یافته‌ها “نشان می‌دهد که روان‌درمانی ارائه شده از طریق پیام‌های متنی می‌تواند جایگزین مناسبی برای جلسات حضوری یا ویدئو کنفرانس باشد و ممکن است امکان مراقبت فوری‌تر و بر اساس تقاضا را فراهم کند.” در زمانی که دسترسی به مراقبت‌های بهداشت روان دشوار است، این امر می‌تواند بسیار مهم باشد.

مطالعه‌ای توسط مؤسسه ملی سلامت روان

این کارآزمایی که توسط مؤسسه ملی سلامت روان ایالات متحده تأمین مالی شد، در 19 جولای در مجله خدمات روانپزشکی منتشر شد.

با تعطیلی خدمات سنتی در مطب در طول همه‌گیری، توجه به پزشکی از راه دور به‌عنوان وسیله‌ای برای ارائه مراقبت‌های روانپزشکی افزایش یافت. اما آیا جلسات ویدیویی چهره به چهره تنها راه مؤثر برای ارائه این نوع خدمات هستند؟

بررسی کارآزمایی جدید

در این مطالعه، 215 بزرگسال مبتلا به افسردگی به مدت 12 هفته از یک شرکت مراقبت از سلامت روان دیجیتال به نام Talkspace خدمات دریافت کردند. این شرکت نقشی در تأمین مالی این مطالعه نداشت. نیمی از بیماران جلسات استاندارد هفتگی ویدئو کنفرانس را به مدت 30 تا 45 دقیقه دریافت کردند. نیمی دیگر از طریق پیام‌های صوتی یا متنی درمان شدند، که به بیماران اجازه می‌داد در هر زمان و به هر میزان با درمانگر خود ارتباط برقرار کنند.

نتایج کارآزمایی

به گفته تیمی به سرپرستی پاتریشیا آران، در نیمه راه (شش هفته)، تعداد مشابهی از بیماران – 28 نفر از گروه پیام و 27 نفر از گروه ویدئو کنفرانس – “بهبودهای قابل توجهی در علائم” نشان دادند. این بهبود “قابل توجه” به‌عنوان حداقل 50٪ کاهش در نمرات یک پرسشنامه استاندارد سنجش سلامت روان تعریف شد.

افرادی که تا شش هفته به این هدف نرسیدند، به شش هفته دیگر جلسات ویدئو کنفرانس هفتگی به همراه درمان مبتنی بر پیام، یا ویدئو کنفرانس ماهانه به همراه درمان مبتنی بر پیام تغییر دادند.

یافته‌های کلی

در پایان مطالعه 12 هفته‌ای، تیم آران تفاوت قابل توجهی در نتایج بین دو گروه درمان ویدئو کنفرانس و درمان مبتنی بر پیام نیافتند. بیماران در هر دو گروه بهبودهای مشابهی در اضطراب و عملکرد کلی نشان دادند.

پست های مرتبط

چگونه مغز از ترس می‌ آموزد: نقش دوپامین در یادگیری اجتناب از تهدیدات

در دنیای پیچیده مغز انسان، دوپامین یکی از مولکول‌های حیاتی است که…

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

حقیقت استرس: بررسی باورهای درست و غلط درباره استرس

استرس یکی از رایج‌ترین مشکلات زندگی روزمره است که اکثر افراد در…

فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

افکار چه هستند؟ واکاوی یکی از رازآلودترین معماهای ذهن

پرسش از اینکه «فکر چیست؟» یکی از ژرف‌ترین و قدیمی‌ترین پرسش‌هایی است…

فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.