نتایج یک آزمایش 6 ماهه ارتباط بین مصرف پروتئین آب پنیر و شدت آکنه را نشان میدهد. به گزارش منابع پزشکی سالم بمون، پرسش مدتزمانی طولانی درباره اینکه آیا مصرف پروتئین آب پنیر باعث تشدید آکنه میشود یا خیر، با نتایج این آزمایش 6 ماهه، پاسخ مشخصی دریافت کرده است.
نتایج این آزمایش نشان میدهد که در طول دوره 6 ماهه، مردان مبتلا به آکنه که مکمل پروتئین آب پنیر مصرف کردهاند، تفاوت معنیداری در تغییرات آکنه و شدت آن نسبت به گروه کنترلی که مکمل پروتئین غیر آب پنیر مصرف کردهاند، نداشتند.
این تحقیق، با هدف بررسی ارتباط بین مصرف پروتئین آب پنیر و شدت آکنه در مردان مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط، طراحی شده و به نتایجی منجر شده است که با تردیدها و نظرات متفاوت پیرامون این موضوع، روشنگری میآورد.
هدف اصلی این تحقیق، بررسی رابطه بین پروتئین آب پنیر و شدت آکنه بود. شرکتکنندگان، مردانی بودند که مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط در صورت و یا تنه بودند و بهطور تصادفی در دو گروه تقسیم شدند: گروه مصرف کننده روزانه 30 گرم پروتئین آب پنیر همراه با مکمل پروتئین غیر آب پنیر و گروه کنترلی که 46 گرم مکمل پروتئین غیر آب پنیر مصرف کردند.
نتایج کلیدی:
- شرکتکنندگان، با میانگین سنی 19.7 سال در گروه پروتئین آب پنیر و 20.3 سال در گروه کنترلی، در تحقیق شرکت کردند.
- مقایسهای بین دو گروه، تفاوت آماری معناداری در تغییرات آکنه و شدت آن نشان نداد.
- تنها یک شرکتکننده (4.3 درصد) در گروه کنترلی، افزایش شدت آکنه را گزارش داد.
این تحقیق نشان میدهد که در طول 6 ماه، مصرف پروتئین آب پنیر تفاوت معناداری در تغییرات آکنه و شدت آن در مقایسه با مصرف پروتئین غیر آب پنیر نداشته است. این نتایج با اطلاعات موجود درباره اثر پروتئین آب پنیر بر آکنه مغایرت دارد و روشنایی بیشتری درباره عوامل مؤثر بر آکنه فرا هم میکند.