صفحه اصلی > بیماری و درمان و رژیم غذایی : ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان روده بزرگ در جوانان

ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان روده بزرگ در جوانان

ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان روده بزرگ در جوانان

تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که مصرف زیاد گوشت قرمز ممکن است به عنوان یکی از عوامل اصلی در افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در جوانان شناخته شود. این تحقیقات حاکی از آن است که بیماران جوان مبتلا به سرطان روده بزرگ معمولاً سطوح بالاتری از متابولیت‌های مرتبط با هضم اسید آمینه‌ای به نام آرژنین دارند.

علاوه بر این، این بیماران دارای سطوح بالاتری از متابولیت‌های مربوط به چرخه اوره هستند، فرآیندی که طی آن آمونیاک تولید شده از هضم پروتئین، از خون فیلتر و دفع می‌شود. محققان معتقدند که مصرف طولانی‌مدت و بیش از حد گوشت قرمز و فرآوری‌شده می‌تواند این افزایش متابولیت‌ها را در بیماران جوان مبتلا به سرطان روده بزرگ توضیح دهد.

«نصیر سانگوان»، مدیر مرکز تجزیه و تحلیل میکروبی کلینیک کلیولند و محقق ارشد این مطالعه، بیان کرد: «داده‌های ما نشان می‌دهد که رژیم غذایی عامل اصلی این تغییرات است.»

در این مطالعه، محققان نتایج آزمایش خون ۲۰ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ که ۵۰ سال یا کمتر سن داشتند، را با نتایج بیماران ۶۰ ساله و بالاتر مقایسه کردند. تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که تفاوت در رژیم غذایی می‌تواند عامل بسیاری از اختلافات مشاهده شده بین بیماران جوان‌تر و مسن‌تر باشد.

این یافته‌ها خبر امیدوارکننده‌ای هستند، زیرا پیش از این محققان بر این باور بودند که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، نیاز به تغییرات گسترده در میکروبیوم روده وجود دارد. میکروبیوم شامل هزاران میکروب مختلف است که در روده زندگی می‌کنند و بیشتر آنها برای سلامتی مفید هستند.

محققان تاکید دارند که بررسی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ از طریق آزمایش خون به دنبال متابولیت‌ها ممکن است روشی آسان‌تر و دقیق‌تر از انجام توالی ژنتیکی نمونه مدفوع برای بررسی سطح باکتری‌های روده باشد.

گام بعدی این تحقیق شامل تأیید یافته‌ها در یک گروه بزرگ‌تر از بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ است. سپس محققان می‌توانند بررسی کنند که آیا تغییرات در رژیم غذایی یا مصرف داروها می‌تواند به کاهش سطوح متابولیت‌های مرتبط با سرطان روده بزرگ کمک کند یا خیر.

پست های مرتبط

تاثیر پتاسیم در پیشگیری از فیبریلاسیون دهلیزی پس از جراحی قلب

فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) یکی از رایج‌ترین آریتمی‌های قلبی در جهان است و…

شهریور ۲۷, ۱۴۰۳

تأثیر مصرف بالای نمک بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ام اس (MS)

بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) یا همان ام اس، یک بیماری خودایمنی مزمن…

شهریور ۲۶, ۱۴۰۳

آسم و تأثیر آن بر افزایش خطر ناباروری در زنان

مطالعات جدید نشان می‌دهند که بیماری آسم می‌تواند خطر ناباروری را در…

شهریور ۲۴, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.