طبق توصیههای جهانی تغذیه، حداکثر میزان مجاز دریافت قند ساده برای افراد سالم نباید بیشتر از ۱۰ درصد کل کالری روزانه باشد. بهعنوان مثال، برای فردی با نیاز روزانه به ۲۰۰۰ کیلوکالری، حداکثر ۵۰ گرم قند ساده در روز مجاز است.
بر اساس توصیه انجمن قلب آمریکا، مقدار مجاز مصرف قند ساده برای زنان روزانه حدود ۲۵ گرم (۱۰۰ کالری) و برای مردان ۳۵ گرم (۱۵۰ کالری) تعیین شده است.
دکتر اسلامیان توضیح میدهد که هر حبه قند حدود ۵ گرم و هر قاشق غذاخوری شکر تقریباً ۱۵ گرم قند ساده دارد. همچنین، برخی از محصولات غذایی صنعتی که طعم شیرینی ندارند نیز حاوی قند هستند. بهعنوان مثال، هر قاشق غذاخوری سس کچاپ حدود ۴ تا ۵ گرم قند دارد.