صفحه اصلی > بیماری و درمان و رژیم غذایی : 4 نکته غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان

4 نکته غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان

4 نکته غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان

به گزارش سالم بمون، عوامل زیادی مانند سابقه خانوادگی، سطح فعالیت بدنی، تغذیه، سابقه باروری و مشکلات هورمونی نقش مهمی در ابتلا به سرطان سینه دارند. در میان این عوامل، تغذیه یکی از مهمترین عوامل است. به جای اینکه به دنبال غذاهایی با خواص ضد سرطان باشید، سعی کنید روی عادات غذایی خود تمرکز کنید. توجه به عادات غذایی برای کاهش خطر احتمالی سرطان بسیار مهم است.

1. مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید

اولین و مهم ترین قدم در رژیم های غذایی ضد سرطان، گنجاندن مقدار زیادی میوه و سبزیجات در وعده های غذایی روزانه است. میوه ها و سبزیجات تازه حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند از آسیب سلولی جلوگیری کنند. میوه ها و سبزیجات مختلف از جمله انواع توت ها، کلم بروکسل، گل کلم، انگور، گلابی، گریپ فروت، پرتقال، گوجه فرنگی و سبزیجات برگ دار مانند اسفناج برای پیشگیری از سرطان سینه مناسب هستند.

۲. مصرف چربی را محدود کنید

یک راه خوب دیگر برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، خوردن یک رژیم غذایی کم چرب است. تحقیقات نشان می دهد که خطر مرگ ناشی از سرطان سینه در زنان یائسه که در وعده های غذایی خود چربی کمتری می خورند، 21 درصد کمتر است. آووکادو، تخم مرغ، روغن زیتون و روغن نارگیل چربی های سالم و بهترین جایگزین برای چربی های حیوانی هستند.

3. وزن مناسب را حفظ کنید

چاقی خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش می دهد. بنابراین حفظ وزن طبیعی و سالم در پیشگیری از سرطان سینه مفید است. یکی از رژیم‌های غذایی محبوب که بر مصرف زیاد میوه‌ها و سبزیجات تاکید دارد و چربی‌های سالم را جایگزین چربی‌های ناسالم می‌کند، رژیم مدیترانه‌ای است.

4. مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانید

برای پیشگیری از سرطان سینه بهتر است از مصرف گوشت قرمز پرهیز شود، زیرا مصرف این ماده غذایی با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات (در مردان) و سایر بیماری ها مرتبط است.

مطالعات نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز افزایش می دهد. جایگزین های پروتئین سالم برای گوشت قرمز شامل بوقلمون، مرغ بدون چربی، ماهی، لوبیا سیاه، لوبیا قرمز، لوبیا قرمز، نخود، عدس و تخم مرغ است.

پست های مرتبط

تاثیر پتاسیم در پیشگیری از فیبریلاسیون دهلیزی پس از جراحی قلب

فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) یکی از رایج‌ترین آریتمی‌های قلبی در جهان است و…

شهریور ۲۷, ۱۴۰۳

تأثیر مصرف بالای نمک بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ام اس (MS)

بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) یا همان ام اس، یک بیماری خودایمنی مزمن…

شهریور ۲۶, ۱۴۰۳

آسم و تأثیر آن بر افزایش خطر ناباروری در زنان

مطالعات جدید نشان می‌دهند که بیماری آسم می‌تواند خطر ناباروری را در…

شهریور ۲۴, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.