صفحه اصلی > سلامت : آیا جوشاندن آب میکروب‌های آن را از بین می‌برد ؟

آیا جوشاندن آب میکروب‌های آن را از بین می‌برد ؟

آیا جوشاندن آب میکروب‌های آن را از بین می‌برد ؟

در گذشته انسان تصور می‌کرد که جوشاندن آب، همه باکتری‌های آن را از بین می‌برد، اما نتایج جدید به دست آمده توسط گروهی از دانشمندان چینی نشان می‌دهد که برخی از میکروارگانیسم‌ها می‌توانند از جوشاندن مکرر جان سالم به در ببرند که این امر می‌تواند خطری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

به گزارش سالم بمون، دانشمندان دریافتند که برخی از میکروب‌ها در برابر دماهای بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمی‌روند. این آزمایش سؤالات مهمی را در مورد اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد می‌کند.

برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روش‌های دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه می‌کنند. استفاده از فیلترها یا فرآیندهای شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکروارگانیسم‌های مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابراین، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و نیاز به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.

پست های مرتبط

چرا باید خمیردندان‌های ذغالی را با احتیاط مصرف کنید؟

مدیر گروه پروتزهای دندانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کاربران هشدار…

مهر ۱۶, ۱۴۰۳

خودکفایی کامل ایران در تولید شیرخشک رگولار

دکتر علیرضا رستمی، مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و…

مهر ۱۴, ۱۴۰۳

پیشی گرفتن جمعیت سالمندان از جوانان تا سال ۲۰۳۰

پیش‌بینی‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۳۰، جمعیت افراد بالای…

مهر ۱۱, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.