صفحه اصلی > طب سنتی : بهترین دمنوش‌ های گیاهی برای کاهش نفخ

بهترین دمنوش‌ های گیاهی برای کاهش نفخ

بهترین دمنوش‌ های گیاهی برای کاهش نفخ

مطالعات اولیه نشان می‌دهد که چندین چای یا دمونش گیاهی ممکن است به تسکین این وضعیت ناراحت کننده کمک کند. در ادامه در سالم بمون لیست بهترین دمنوش‌ های گیاهی برای کاهش نفخ را بررسی میکنیم.

دمنوش آویشن

آویشن موجب کاهش التهاب و تحریک روده می شود، که می تواند به کاهش نفخ کمک کند. برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق چایخوری برگ آویشن تازه را با یک فنجان آب جوش مخلوط کرده و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید آن را صاف کرده و نوشید.

دمنوش زیره سبز

زیره سبز موجب کاهش تحریک روده می شود، که می تواند به کاهش نفخ کمک کند. برای تهیه دمنوش زیره سبز، یک قاشق چایخوری زیره سبز خشک را با یک فنجان آب جوش مخلوط کرده و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید آن را صاف کرده و نوشید.

نعناع فلفلی

نعناع فلفلی به‌طور گسترده‌ای برای کمک به تسکین مشکلات گوارشی شناخته شده است. طعمی خنک و با طراوت دارد. مطالعات نشان می‌دهد که نعناع فلفلی روده را آرام می‌کند که ممکن است اسپاسم روده را تسکین داده و به بهبود نفخ و درد همراه با آن کمک کند.

بادرنجبویه

چای بادرنجبویه دارای رایحه و طعم لیمویی است همراه با خواصی از گیاه نعناع، زیرا این گیاه از خانواده نعناع است. آژانس دارویی اروپا خاطرنشان می‌کند که چای بادرنجبویه ممکن است بر اساس استفاده سنتی، مشکلات گوارشی خفیف از جمله نفخ و گاز را تسکین دهد. برای تهیه چای، ۱ قاشق غذاخوری (۳ گرم) برگ خشک بادرنجبویه (یا ۱ چای کیسه‌ای) را در ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوشیده به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید.

دمنوش زعفران

زعفران موجب کاهش التهاب و تحریک روده می شود، که می تواند به کاهش نفخ کمک کند. برای تهیه دمنوش زعفران، چند رشته زعفران را با یک فنجان آب جوش مخلوط کرده و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید آن را صاف کرده و نوشید.

زنجبیل

چای زنجبیل از ریشه‌های ضخیم گیاه زنجبیل تهیه می‌شود و از زمان‌های قدیم برای بیماری‌های مربوط به معده استفاده می‌شده است. مطالعات انسانی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱ تا ۱. ۵ گرم کپسول زنجبیل در دوزهای منقسم ممکن است حالت تهوع را تسکین دهد. علاوه بر این، مکمل‌های زنجبیل ممکن است تخلیه معده را تسریع کنند، ناراحتی‌های گوارشی را تسکین دهند و گرفتگی‌های روده، نفخ و گاز را نیز کاهش دهند. چای زنجبیل طعمی تند دارد که می‌توانید آن را با عسل و لیمو نرم کنید.

زنجبیل موجب کاهش التهاب و تحریک روده می شود، که می تواند به کاهش نفخ کمک کند. برای تهیه دمنوش زنجبیل، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه را با یک فنجان آب جوش مخلوط کرده و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید آن را صاف کرده و نوشید.

بابونه

در طب سنتی از بابونه برای درمان سوءهاضمه، گاز معده، اسهال، تهوع، استفراغ و زخم معده استفاده می‌شود. بابونه می‌تواند از عفونت‌های باکتریایی هلیکوباکترپیلوری، که عامل زخم معده و همراه با نفخ است، جلوگیری کند. برای تهیه این چای ۱ فنجان (۲۴۰ میلی‌لیتر) آب جوشیده را روی ۱ قاشق غذاخوری (۲ تا ۳ گرم) بابونه خشک (یا ۱ چای کیسه‌ای) بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید.

ریشه گلپر

ریشه گیاه گلپر طعم تلخی دارد اما وقتی با چای بادرنجبویه خیسانده شود طعم بهتری دارد. عصاره ریشه گلپر در ایبروگاست و سایر محصولات گوارشی گیاهی استفاده می‌شود. ترکیبات تلخ این گیاه ممکن است شیره‌های گوارشی را برای تقویت هضم سالم تحریک کند. علاوه بر این، تحقیقات حیوانی نشان می‌دهد که ریشه گلپر ممکن است یبوست را تسکین دهد، که عاملی برای نفخ است.

پست های مرتبط

عصاره آشواگاندا در کاهش هورمون های استرس موثر است

مطالعه نشان می دهد که عصاره آشواگاندا در کاهش هورمون های استرس…

آذر ۱۶, ۱۴۰۲

معجزه روغن اسطوخودوس برای تسکین درد

روغن اسطوخودوس یکی از روغن‌های طبیعی است که به دلیل خواص ضد…

آذر ۲, ۱۴۰۲

آمار مراجعه مردم به طب سنتی بالا رفته است

با توجه به اینکه مصرف غذاهای سالم و تغذیه مناسب، در پیشگیری…

آذر ۲, ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.