صفحه اصلی > رژیم غذایی : تاثیر شفابخش زردچوبه بر مشکل سوءهاضمه

تاثیر شفابخش زردچوبه بر مشکل سوءهاضمه

تاثیر شفابخش زردچوبه بر مشکل سوءهاضمه

زردچوبه یک گیاه دارویی است که در طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه، تب، التهابات و یبوست استفاده می‌شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف زردچوبه می‌تواند به بهبود علائم سوء هاضمه و یبوست کمک کند.

زردچوبه حاوی ماده‌ای به نام کورکومین است که خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی دارد. همچنین، زردچوبه می‌تواند به بهبود حرکت روده‌ها و تسهیل در خروج مواد غذایی از بدن کمک کند. برای مصرف زردچوبه، می‌توانید آن را به عنوان افزودنی در غذاهای خود استفاده کنید، یا به صورت کپسول و عصاره نیز موجود است. قبل از مصرف هر گونه مکمل یا داروی گیاهی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

محققان در جریان این تحقیق تاثیر داروی معروف امپرازول، زردچوبه و یا ترکیبی از هر دو را بر روی بیماران بررسی کردند. داروی «امپرازول» برای کنترل اسید معده و مشکلات لوله مری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش سالم بمون، پژوهشگران در روز بیست و هشتم از دوره ۵۶ روزه روند درمان، علائم بیماری شرکت‌کنندگان در این پژوهش را بررسی کردند. آنها دریافتند که بین سه دسته از افرادی که داروی امپرازول، زردچوبه و ترکیبی از هر دو را مصرف کرده بودند از نظر بروز علائم تفاوتی دیده نمی‌شود. محققان به این ترتیب به این نتیجه رسیدند که زردچوبه علاوه بر خاصیت‌های ضدالتهابی و آنتی‌کسیدان بودن می‌تواند گزینه‌ای در حد «امپرازول» برای کنترل علائم سوءهاضمه باشد. استفاده از زردچوبه به عنوان داروی مشکلات معده و ضدالتهاب در بین ساکنان جنوب شرقی آسیا رواج دارد. این در حالی است که در آمریکا از آن برای مقابله با آرتروز و سندرم روده تحریک‌پذیر استفاده می‌شود.

پزشکان تاکید می‌کنند که بیماران برای مصرف زردچوبه باید با پزشک معالج خود مشورت کنند زیرا این امکان وجود دارد که داروهای مصرفی بیمار منجر به فعل و انفعالات نامناسبی با زردچوبه بشود. نتیجه تحقیق علمی جدید درباره تاثیر زردچوبه در نشریه پزشکی «بی‌ام‌جی» منتشر شده است.

پست های مرتبط

آیا آلرژی‌ های غذایی قابل معکوس شدن هستند؟ این سلول‌ های ایمنی ممکن است کلید حل مشکل باشند

در دنیای پزشکی، آلرژی‌های غذایی یکی از مشکلات پیچیده و شایع در…

فروردین ۲۸, ۱۴۰۴

رژیم‌ های غذایی پرنمک و ارتباط آنها با افسردگی: بررسی یک مطالعه جدید

رژیم‌های غذایی پرنمک علاوه بر تأثیرات شناخته‌شده‌ای که بر سلامتی جسمانی دارند،…

فروردین ۱۲, ۱۴۰۴

مصرف منظم تخم مرغ میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا ۴۷ درصد کاهش دهد

با افزایش سن و بالا رفتن میانگین امید به زندگی، بیماری‌هایی مانند…

فروردین ۵, ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.