صفحه اصلی > سلامت : بو کردن پوست میوه بِه بسیار خطرناک است

بو کردن پوست میوه بِه بسیار خطرناک است

بو کردن پوست میوه بِه بسیار خطرناک است

به گزارش سالم بمون، یک متخصص با حضور در یک برنامه تلویزیونی در صدا و سیما گفت پوست بِه تازه، دارای پرزهایی است که بوییدن آن باعث آسیب به ریه و ایجاد بیماری‌هایی همچون آسم می‌شود.

وی افزود: بو کردن این میوه فواید بسیاری دارد؛ به همین علت هموطنان به تازه را قبل از بوییدن بشویند. این متخصص توصیه کرد: هموطنان بهتر است این میوه را به صورت کمپوت، مربا و پخته شده مصرف کرده و از خام خوردن آن اجتناب کنند.

پست های مرتبط

ثبت ماهانه ۸ تا ۱۰ میلیون نسخه الکترونیک در بیمه سلامت

در سال گذشته، سازمان بیمه سلامت ایران با موفقیت ۱۰۱ میلیون و…

شهریور ۲۵, ۱۴۰۳

گشنیز خشک در چه غذاهایی استفاده می شود ؟

اگر اهل آشپزی و پخت غذاهای رنگارنگ باشید، به احتمال قریب به…

شهریور ۲۱, ۱۴۰۳

تضییع حقوق پرستاران در تأمین اجتماعی و بخش خصوصی

پرستاران در تأمین اجتماعی و بخش خصوصی با چالش‌های متعددی مانند کمبود…

شهریور ۱۸, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.