مطالعه نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز، فرآوری شده و فرآوری نشده به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد که نشان دهنده مزایای جایگزینی گوشت با آجیل، حبوبات و لبنیات است. با افزایش سریع شیوع، دیابت نوع 2 به یک وضعیت بهداشتی همه گیر در سراسر جهان تبدیل شده است. دیابت یک بیماری متابولیک مزمن است که با سطوح بالای گلوکز خون مشخص می شود و به طور بالقوه می تواند به سیستم قلبی عروقی، کلیه ها، چشم ها و اعصاب آسیب برساند.
حدود 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند. اکثر این موارد در کشورهای با درآمد کم و متوسط دیده می شود. در سراسر جهان، سالانه حدود 1.5 میلیون مرگ به دلیل دیابت رخ می دهد. بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. با این حال، کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده کوتاهمدت نتوانستند اثر قابلتوجهی از مصرف گوشت قرمز بر بیومارکرهای هیپرگلیسمی (گلوکز خون بالا) و التهاب پیدا کنند.
پیش از این، در مطالعه سلامت پرستاران (NHS)، مطالعه سلامت پرستاران II (NHS II)، و مطالعه پیگیری متخصصان سلامت (HPFS)، یک همبستگی مثبت بین مصرف گوشت قرمز و بروز دیابت نوع 2 مشاهده شد. این ارتباط بیشتر در مطالعه حاضر مورد بررسی قرار گرفت و بیش از 9000 مورد دیابت اضافی در طول دوره پیگیری طولانی بیش از 30 سال گزارش شد.
مطالعه حاضر روی 216695 شرکتکننده از NHS، NHS II و HPFS انجام شد. مطالعات NHS (1976) و NHS II (1989) بر روی پرستاران زن ثبت نام شده به ترتیب از 11 و 14 ایالت ایالات متحده انجام شد. مطالعه HPFS بر روی متخصصان مختلف پزشکی از ایالات متحده در سال 1986 انجام شد. دریافت رژیم غذایی شرکت کنندگان هر 2 تا 4 سال یکبار از طریق پرسشنامه بسامد غذا مورد ارزیابی قرار گرفت. دادههای دریافتی غذا و مواد مغذی بهدستآمده از پرسشنامهها برای محاسبه شاخص سلامت جایگزین (سلامت کلی رژیم غذایی) و شاخص گلیسمی مورد استفاده قرار گرفت.
تشخيصهاي رخداد نوع 2 توسط شركتكنندگان از طريق پرسشنامههای دوسالانه گزارش شد. پس از آن، یک پرسشنامه تکمیلی در مورد علائم، تست های تشخیصی و درمان هیپوگلیسمی برای شرکت کنندگانی که تشخیص دیابت را گزارش کردند، ارائه شد.
این مطالعه نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز به شکل کل گوشت، گوشت فرآوری شده یا گوشت فرآوری نشده می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. علاوه بر این، این مطالعه نشان می دهد که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را می توان با جایگزینی گوشت قرمز با آجیل، حبوبات و کل محصولات لبنی کاهش داد. یافته های مطالعه از توصیه های فعلی برای محدود کردن مصرف گوشت قرمز و در نظر گرفتن منابع پروتئین جایگزین برای پیشگیری از دیابت حمایت می کند.