صفحه اصلی > سلامت : تنظیم استانداردهای مصرف نمک در نانوایی ها

تنظیم استانداردهای مصرف نمک در نانوایی ها

تنظیم استانداردهای مصرف نمک در نانوایی ها

جعفر جندقی اظهار داشت: نمک مورد مصرف باید مطابق با استانداردها باشد و به عنوان نمونه، نمک تولیدی باید دارای نشان استاندارد و مجوز سلامت از وزارت بهداشت باشد.

او با اشاره به تبلیغات مربوط به نمک‌های دریا و نمک‌های رنگی، افزود: نمک‌ها به دلیل ناخالصی‌های ممکن است دارای رنگ‌های مختلف باشند و تبلیغات در این زمینه می‌تواند به سلامت افراد آسیب برساند.

جندقی بیان کرد: در بازدیدهای میدانی از نانوایی‌ها که توسط بازرسان وزارت بهداشت اجرا می‌شود، اگر موارد غیر مجاز در مصرف نمک مشاهده شود، علاوه بر جمع‌آوری نمک‌های غیر مجاز، اقدامات قانونی نیز به عمل خواهد آمد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: درصد مصرف نمک در نان باید به حداقل یک درصد محدود شود و در صورت مشاهده موارد غیر مجاز در بازدیدهای میدانی، واحدهای صنفی مورد تخلف تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

پست های مرتبط

ورزش زیاد بر یادگیری مهارت های حرکتی در افراد مسن تأثیر می گذارد

در مطالعه‌ای که اخیراً در مجله NPJ Science of Learning منتشر شده…

اسفند ۱, ۱۴۰۲

زایمان با سزارین در ایران بیش از دو برابر میانگین جهانی است

رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت اعلام کرد که شیوع زایمان با…

بهمن ۲۹, ۱۴۰۲

مشکلات ناشی از استفاده نادرست از کوله پشتی

=\در حاشیه برگزاری چهارمین همایش ملی صنعت دانش‌بنیان در زمینه سلامت، علیرضا…

بهمن ۲۷, ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

آخرین پست ها

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.