جعفر جندقی اظهار داشت: نمک مورد مصرف باید مطابق با استانداردها باشد و به عنوان نمونه، نمک تولیدی باید دارای نشان استاندارد و مجوز سلامت از وزارت بهداشت باشد.
او با اشاره به تبلیغات مربوط به نمکهای دریا و نمکهای رنگی، افزود: نمکها به دلیل ناخالصیهای ممکن است دارای رنگهای مختلف باشند و تبلیغات در این زمینه میتواند به سلامت افراد آسیب برساند.
جندقی بیان کرد: در بازدیدهای میدانی از نانواییها که توسط بازرسان وزارت بهداشت اجرا میشود، اگر موارد غیر مجاز در مصرف نمک مشاهده شود، علاوه بر جمعآوری نمکهای غیر مجاز، اقدامات قانونی نیز به عمل خواهد آمد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: درصد مصرف نمک در نان باید به حداقل یک درصد محدود شود و در صورت مشاهده موارد غیر مجاز در بازدیدهای میدانی، واحدهای صنفی مورد تخلف تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.