سازمان غذا و داروی ایالات متحده به شدت از مصرف شیر خام غیرپاستوریزه هشدار میدهد، زیرا افرادی که به این نوع شیر مراجعه میکنند، به خطر ابتلا به آنفلوانزای پرندگان میافتند. دکتر «دونالد پراتر»، سرپرست مرکز ایمنی غذا و تغذیه کاربردی این سازمان، این توصیه را با اهمیت بیان کرده است.
مقامات فدرال تأکید میکنند که محصولات شیر خام و پنیر آن ممکن است حاوی میکروبهایی باشند که برای سلامتی مصرفکنندگان خطرناک باشند، از جمله ویروس آنفلوانزای مرغی.
بر اساس اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، ۲۰۲ مورد بیماری مرتبط با مصرف شیر خام گزارش شده است که به ۲۶۴۵ مورد بیماری و ۲۲۸ بستری شدن در بیمارستان منجر شده است.
استاد و متخصص ایمنی غذایی، «بنجامین چپمن»، اظهار میکند که حتی در بهترین شرایط، شیر خام یکی از خطرناکترین مواد غذایی است. او میافزاید که مقامات معتقدند راه اصلی انتقال ویروس آنفلوانزای مرغی از طریق تماس با شیر است.
پراتر نیز افزوده است که هنوز مشخص نیست آیا شیر خام میتواند ویروس آنفلوانزای پرندگان را به انسان منتقل کند یا خیر، اما تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. وزارت کشاورزی ایالات متحده موارد ابتلاء به آنفلوانزای پرندگان را در گاوهای شیری در ۹ ایالت تأیید کرده است.”