صفحه اصلی > رژیم غذایی : رژیم غذایی پیش التهابی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش میدهد

رژیم غذایی پیش التهابی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش میدهد

رژیم غذایی پیش التهابی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش میدهد

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف رژیم غذایی پیش التهابی می‌تواند خطر نارسایی قلبی و بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد. رژیم غذایی پیش التهابی با نشانگر زیستی مرتبط با نارسایی قلبی ارتباط دارد. غذاهایی مانند گوشت قرمز، آرد سفید، شکر و روغن دانه‌ها به عنوان عوامل التهابی شناخته می‌شوند. در یک مطالعه بزرگ مشاهده‌ای، مشخص شد که این غذاها با مقادیر بالاتری از نشانگر زیستی مرتبط با التهاب در بدن ارتباط دارند.

غذاهای پیش التهابی می‌توانند منجر به التهاب مزمن و افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی شوند. اکنون دانشمندان این غذاها را با یک نشانگر زیستی مرتبط با نارسایی قلبی مرتبط کرده‌اند.

ضرب‌المثل “تو همان چیزی هستی که می‌خوری” هنوز هم در مورد التهاب صادق است. گوشت قرمز، روغن دانه، آرد سفید و سایر غذاهای بسیار فرآوری‌شده، غذاهای پیش التهابی مهمی هستند. مصرف بیش از حد این غذاها، که در رژیم غذایی استاندارد آمریکایی رایج است، برای سلامتی مضر است.

در حالی که مصرف گهگاهی یک همبرگر احتمالاً مشکلی ایجاد نمی‌کند، خوردن مداوم رژیم غذایی غنی از غذاهای پیش التهابی می‌تواند منجر به التهاب مزمن شود، که یک عامل خطر اصلی برای مشکلات جدی سلامتی مانند بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان است.

محققان اکنون سرنخ دیگری در مورد چگونگی ارتباط غذاهای پیش التهابی با افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی (CVD) با شناسایی یک نشانگر زیستی خاص مرتبط با نارسایی قلبی پیدا کرده‌اند.

در یک مطالعه بزرگ مشاهده‌ای روی تقریباً 11000 آمریکایی، کسانی که غذاهای پیش التهابی بیشتری مصرف کردند، مقادیر بیشتری از نشانگر زیستی مرتبط با التهاب در خونشان داشتند که نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به CVD در آینده است. این مطالعه در مجله PLOS ONE منتشر شده است.

نویسندگان مطالعه نوشتند که یافته‌ها «ارتباط قوی بین رژیم‌های غذایی پیش‌التهابی و افزایش نشانگرهای زیستی نارسایی قلبی، با پیامدهایی برای تغییرات رژیم غذایی در مدیریت خطر قلبی عروقی» را نشان می‌دهد.

پست های مرتبط

مصرف ماهی‌ های چرب ممکن است از ابتلا به ام اس جلوگیری کند

کارشناسان هنوز علت دقیق ایجاد بیماری ام اس (MS) را نمی‌دانند، اما…

خرداد ۲۵, ۱۴۰۳

افزایش مصرف کولین ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند

کولین یک ماده مغذی ضروری است که برای سلامت قلب و عملکرد…

خرداد ۲۴, ۱۴۰۳

آیا خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد ؟

فلفل چیلی به خاطر خواص چربی‌سوزی و افزایش متابولیسم شناخته شده است.…

خرداد ۲۲, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

آخرین پست ها

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.