صفحه اصلی > رژیم غذایی : آیا خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد ؟

آیا خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد ؟

آیا خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد ؟

فلفل چیلی به خاطر خواص چربی‌سوزی و افزایش متابولیسم شناخته شده است. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر فلفل چیلی ممکن است با افزایش خطر چاقی همراه باشد.

دلایل احتمالی افزایش وزن

کارشناسان معتقدند که این افزایش وزن ممکن است به غذاهای ناسالمی که اغلب با فلفل چیلی مصرف می‌شوند، مربوط باشد و نه خود فلفل چیلی. فلفل چیلی، یک فلفل تند و خوش طعم است که در بسیاری از غذاهای سراسر جهان استفاده می‌شود و به جنس Capsicum تعلق دارد که شامل فلفل دلمه‌ای، jalapenos و habaneros نیز می‌شود.

فواید کپسایسین

تحقیقات نشان می‌دهد که کپسایسین، ترکیب فعال زیستی اصلی در فلفل چیلی، دارای فواید سلامتی امیدوارکننده‌ای به ویژه برای سلامت قلب و عروق است. شواهد نشان می‌دهد که این ترکیب می‌تواند به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.

مطالعات مرتبط با چاقی

با این حال، چندین مطالعه مشاهده‌ای در مقیاس بزرگ، از جمله یک مطالعه جامع انجام‌شده در روستاهای چین، ارتباط قابل‌توجهی را بین مصرف مکرر غذاهای تند و چاقی نشان داده‌اند. این مسئله سوالی را مطرح می‌کند: آیا مصرف فلفل چیلی خطر چاقی را کاهش می‌دهد یا افزایش؟

نتایج مطالعه اخیر

مطالعه‌ای که در مجله Frontiers in Nutrition منتشر شده، ارتباط بین مصرف فلفل چیلی و خطر چاقی را در آمریکایی‌ها بررسی کرده است. مشابه سایر مطالعات مشاهده‌ای، این مطالعه نیز نشان داد که مصرف مکرر فلفل چیلی با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و افزایش خطر چاقی، به ویژه در زنان و بزرگسالان بالای 60 سال مرتبط است.

توضیحات کارشناسان

با وجود یافته‌های متناقض در مورد نقش فلفل چیلی در چاقی، کارشناسان توضیحات بالقوه‌ای برای این نتایج متناقض ارائه می‌دهند. مصرف متعادل و توجه به سایر عوامل تغذیه‌ای می‌تواند نقش مهمی در تعیین تاثیر نهایی فلفل چیلی بر وزن و سلامت کلی بدن داشته باشد.

پست های مرتبط

آیا آلرژی‌ های غذایی قابل معکوس شدن هستند؟ این سلول‌ های ایمنی ممکن است کلید حل مشکل باشند

در دنیای پزشکی، آلرژی‌های غذایی یکی از مشکلات پیچیده و شایع در…

فروردین ۲۸, ۱۴۰۴

رژیم‌ های غذایی پرنمک و ارتباط آنها با افسردگی: بررسی یک مطالعه جدید

رژیم‌های غذایی پرنمک علاوه بر تأثیرات شناخته‌شده‌ای که بر سلامتی جسمانی دارند،…

فروردین ۱۲, ۱۴۰۴

مصرف منظم تخم مرغ میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا ۴۷ درصد کاهش دهد

با افزایش سن و بالا رفتن میانگین امید به زندگی، بیماری‌هایی مانند…

فروردین ۵, ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

درباره ما

رسانه خبری و آموزشی سالم بمون به عنوان معتبرترین مرجع خبری در حوزه سلامت و پزشکی جدیدترین اخبار در موضوعات پوست و مو و زیبایی، کودکان و نوزادان، بیماری و درمان، دارو و مکمل، روانشناسی، طب سنتی و کرونا را در اختیارتان قرار میدهد.

آخرین پست ها

1402© تمامی حقوق برای وبسایت سالم بمون محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.