با تصویب کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و دستور ریاست جمهوری در خصوص تولید نان سالم و کامل به عنوان مهمترین منبع غذایی مردم، مراسمی با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو برگزار شد که آغاز تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در ایران را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدحیدر محمدی، در حاشیه حضور در کارخانه آرد تابان، تأکید کرد که یکی از راهکارهای مهم برای ارتقای ارزش غذایی و سلامت تغذیه مردم، غنیسازی مواد غذایی با ویتامینهای ضروری است. او بیان کرد که تحقیقات نشان داده که کمبود ویتامین دی، آهن و اسید فولیک در جامعه ایران وجود دارد.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت که بهمنظور جبران کمبود مواد مغذی، با همکاری صنایع آردسازی، تولید آرد کامل آغاز شده است. این آرد برای تولید و پخت نانهای کامل به نانواییها ارائه خواهد شد.
وی تأکید کرد که کمبود ویتامین D یکی از مشکلات سلامتی جامعه است و برای جبران آن دو راهکار مطرح شده است: مصرف مکملهای تغذیهای و غنیسازی نان با ویتامین دی. بنابراین، غنی شدن نان با ویتامین دی به عنوان یک راه حل عملی، در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته دکتر محمدی، تولید آرد غنی شده با ویتامین دی به صورت آزمایشی در یکی از استانها آغاز شده و پس از اتمام فاز آزمایشی، این فرآیند به صورت سراسری در کشور انجام خواهد شد.